hhbg

Kabar

Rega baja Cina mundhak

Ing wiwitan taun anyar, rega baja mundhak banget.Ana papat alasan kanggo mundhake rega baja.

Kaping pisanan, Olimpiade, rong sesi lan musim panas duwe pengaruh ing industri baja.Lan maneh produksi perusahaan baja alon.Ing wektu sing padha, kanggo nambah kualitas lingkungan, produksi maneh ing separo kapindho Maret diwatesi nganti sawetara.

Kapindho, kanggo kabutuhan arsitektur, cuaca saya tambah anget lan kabutuhan bahan bangunan saya mundhak.Real estate isih dadi sektor utama pangembangan China.Ing wulan Maret, proyek konstruksi bakal ditindakake kanthi bertahap, lan panjaluk baja konstruksi bakal saya tambah akeh dibandhingake wulan kepungkur.

Thirdly, Tambah dikarepake industri Manufaktur domestik.Bubar, Kamentrian Perindustrian lan Teknologi Informasi nedahake manawa pertumbuhan industri sing tetep kudu dilebokake ing posisi sing penting lan upaya kudu ditindakake kanggo ningkatake ekonomi industri.Utamane, mobil lan kapal bakal nggawe upaya sing signifikan.Panjaluk industri manufaktur wis nambah ketegangan baja.

Latine,futawa ekspor baja.Rega ekspor baja China mundhak rada ing wulan Februari.Nanging, dibandhingake karo negara liya, kenaikan rega ekspor sithik.Dadi operasi relatif kurang, lan kauntungan saka rega ekspor baja luwih ketok.Kanthi kauntungan komparatif saka kutipan ekspor baja China, pesenan ekspor baja China wis tambah ing superposisi konflik antarane Rusia lan Ukraina.

Rega baja mundhak digabungake karo faktor domestik lan mancalansamesthine kanggo terus berkembang.Dadi rega lemari logam mesthi mundhak terus-terusan kena pengaruh rega bahan mentah.Yen ana perlu ing bab iki, mangga ngatur sabisa.


Wektu kirim: Mar-03-2022
//